Arròs de pop

Arròs de pop

Recepta super pràctica d´arròs de pop, sequet tipus paella, amb carn de vieira o zamburinyes i carbassó. Pop, brou de peix i marisc, congelat. A més a més de bo, bé de preu, i molt fàcil de fer.

 

Ingredients:

  • 300 gr d´arròs bomba
  • una pota de pop
  • unes quantes vieires o zamburinyes
  • un carbassó
  • una ceba
  • 600 ml aprox de brou de peix
  • una culleradeta de pebre vermell fumat
  • sal
  • pebre
  • oli d´oliva

Com fer la recepta de l´arròs de pop:

  1. Començarem fent un sofregit de ceba mentre preparem el brou, ja que el que tenim és un concentrat de brou que es disoldrà en mig litre d´aigua aprox. La ceba l´hem de tenir uns vint minuts, o un xic més, fins que estigui ben confitada.
  2. Incorporem el carbassó, salpebrat i tallat a daus. Unes voltes i hi afegim l´arròs, per anacarar-lo.
  3. Mullem amb el brou de peix i ho deixem coure, a foc viu, fort, entre deu i dotze minuts aproximadament. La mida correcte de brou és, a priori, el doble que d´arròs, però no sempre és exacte, així que millor tenir-ne una mica més a mà.
  4. Mentrestant saltegem el pop, ja descongelat, i hi posem al final el pebre vermell. Retirem de seguida i fem el mateix amb les zamburinyes, limitant-nos a marcar-les.
  5. Quan arribi el moment de posar la paella al forn, que haurà d´estar ben calent a 220 graus, hi afegim el pop i les zamburinyes o carn de vieira. Mullem si es necessari amb una miqueta més de brou i ho enfornem vuit minuts més.
  6. Amb aquest arròs vam obrir una ampolla d´un magnífic vi gallec, del celler Algueira de la Ribeira Sacra: Anadelia 2015. Fantàstic cupatge de treixadura i godello en un dels millors i més encertats vins blancs que he begut aquest darrer any, super recomanat!
  7. Us adjuntem finalment un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *