Arròs vermell i basmati amb cigrons, panses i herbes

Quan vaig explicara casa què hi havia per dinar el dia que vaig fer aquesta recepta he de confessar que uns quants van arrufar el nas. I l´escepticisme es va transformar en admiració i alegria en comprovar les excel.lències d´aquest sorprenent plat. Super recomanat.

Ingredients:

125 gr d´arròs vermell, 125 gr d´arròs basmati integral, oli d´oliva

240 gr de cigrons cuits, 100 gr de panses, 1 ceba, sal i pebre

2 culleradetes de llavors de comí, 2 de curry en pols

un manat petit de julivert, un de cilantre i un d´anet fresc picats

Bullim els arrossos, el vermell necessita més aigua que el basmati (aquest darrer, el doble que d´arròs). Saltegem la ceba, afegim els cigrons i seguim saltejant amb les llavors de comí i el curry en pols. Incorporem les panses i els arrossos i, finalment, les herbes. Salpebrem i servim, calent millor però podeu fer-ho també a temperatura ambient.

Leave a Reply