Bacallà amb anous

Bacallà amb anous

Sorprenent recepta de bacallà amb anous, cuit al forn, amb una mena de picada molt especial. “Frecole”, que és el nom amb que es coneix a Itàlia aquesta recepta (treta de la bíblia de la cuina italiana “La cuchara de plata”), vol dir molla de pa, i aquesta picada és senzillament això, molla de pa amb anous, all, orenga i oli d´oliva. Fàcil, ràpid i molt gustós.

Ingredients:

  • 4 trossos de bacallà, millor morro, de 150 gr
  • 150 gr d´anous pelades
  • 250 gr de molla de pa del dia anterior…o del matí si ho feu a la nit, però que no estigui sec
  • 1 dent d´all
  • orenga a discrecció
  • oli d´oliva extra verge
  • sal,
  • pebre

Com fer la recepta de bacallà amb anous:

  1. Tenim el bacallà dessalat… si es que l´heu comprat salat i li heu fet els canvis d´aigua a casa, ja que naturalment també el podeu comprar dessalat, cosa que us recomano.
  2. Piquem al morter l´all amb les anous.
  3. Hi afegim la molla de pa, l´orenga i l´oli. Seguim picant-ho amb la mà de morter i quan veiem que té una bona consistència ho posem a sobre dels lloms.
  4. Ho enfornem uns deus minuts, potser una miqueta menys, a 180 graus. Quan veieu que les làmines del bacallà se separen, o marquen aquesta separació, ja ho tindreu llest. Però bé, són aprox uns deu minutets de res.

0 comentaris a ;ldquo;Bacallà amb anous;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *