Bacallà amb boniato

Recepta força interessant pel contrast entre el sofregit de verdures, el boniato i el bacallà. De fet, bastant fan del tema bacallà-boniato, en aquest cas un puré, tot i que al llibre és a rodanxes.

Ingredients:

2 bonitaos, 4 talls de bacallà d´uns 150/175 gr aprox

2 grans d´all, 1 ceba, 2 tomàquets de pera, 1 pebrot verd

oli, sal, julivert/cilantre

 

Fem un sofregit de ceba, all, julivert (o cilantre), tomàquet i pebrot. En aquest ordre, no tot a la vegada. El boniato el podeu fer bullit, al forn o al vapor. En qualsevol cas heu de començar per aquí perquè el seu temps de cocció és superior a tota la resta. El bacalla el poseu en un cassó amb aigua freda i quan comení a bullir el retireu, el reserveu i quan el sofregit estigui al seu punt l´incorporeu. Jo el vaig deixar sencer però a la recepta el barregem bé amb el sofregit, com si fos esqueixat, fet que té tot el sentit del món per com és la recepta. Al final es posa el bacallà amb el sofregit a sobre d´unes rondanxes de bacallà amanides amb oli, sal i pebre. Boooníssim!

Deixa un comentari