Recepta super fàcil i senzilla a més no poder, aquest bacallà amb pèsols és exactament el que diu. Bé, també porta all i ceba, però realment es fa en un tres i no res. Recomano sí o sí fer-la en època de pèsols, concretament la dels més petits, els pèsols llàgrima…que de fet son els que m´agraden!
Ingredients:
- 4 talls de bacallà d´uns 150 gr
- unes 12 cullerades de pèsols llàgrima
- una o dues cebes
- 2 grans d´all
- sal i pebre
Com fer la recepta del bacallà amb pèsols:
- Començarem posant el bacallà en una cassola amb aigua freda per retirar-lo quan comencin a separar-se les làmines, més o menys a l´inici del bull. No ha de bullir, ojo.
- A la vegada saltejarem les cebes per afegir-hi els alls laminats cap al final. Ens ha de quedar cruixent, no potxat.
- Escaldem els pèsols amb l´aigua de coure el bacallà. Tot just un parell de minuts.
- Ho reunim tot a la cassola de la ceba, deixem que s´integri tot bé durant un parell de minuts.
- I ho servim.
- Amb aquesta recepta us recomano un vinàs de la Terra Alta, una fantàstica garnatxa blanca que s´anomena Pla de Pey.
- I us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta: