Bacallà amb pèsols

Bacallà amb pèsols

Recepta super fàcil i senzilla a més no poder, aquest bacallà amb pèsols és exactament el que diu. Bé, també porta all i ceba, però realment es fa en un tres i no res. Recomano sí o sí fer-la en època de pèsols, concretament la dels més petits, els pèsols llàgrima…que de fet son els que m´agraden!

Ingredients:

  • 4 talls de bacallà d´uns 150 gr
  • unes 12 cullerades de pèsols llàgrima
  • una o dues cebes
  • 2 grans d´all
  • sal i pebre

Com fer la recepta del bacallà amb pèsols:

  1. Començarem posant el bacallà en una cassola amb aigua freda per retirar-lo quan comencin a separar-se les làmines, més o menys a l´inici del bull. No ha de bullir, ojo.
  2. A la vegada saltejarem les cebes per afegir-hi els alls laminats cap al final. Ens ha de quedar cruixent, no potxat.
  3. Escaldem els pèsols amb l´aigua de coure el bacallà. Tot just un parell de minuts.
  4. Ho reunim tot a la cassola de la ceba, deixem que s´integri tot bé durant un parell de minuts.
  5. I ho servim.
  6. Amb aquesta recepta us recomano un vinàs de la Terra Alta, una fantàstica garnatxa blanca que s´anomena Pla de Pey.
  7. I us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta:
Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *