Aquesta recepta de boniato al forn amb tomàquets cherrys i vinagreta de tàperes és un entrant molt fàcil de fer i molt, molt resultón.
Ingredients :
- 8/12 escalunyes
- salvia i farigola fresques
- 8 dents d´all
- 16 tomàquets cherry partits per la meitat
- 4 cullerades de tàperes
- 2 boniatos mitjans
- oli d´oliva extra verge
- 2 cullerades de suc de llimona
- sal i pebre
Com fer la recepta de boniato al forn:
- Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant tallem els boniatos per la meitat, piquem les herbes i els enfornem amb oli, sal i pebre, apart de la picada d´herbes durant 15 o 20 minuts.
- Passat aquest temps hi afegim les escalunyes i els alls tallats a juliana gruixuda. Deu minuts més.
- Finalment toca el torn dels tomàquets, partits per la meitat amb una mica de sal i oli. Cinc minuts.
- Preparem la vinagreta amb oli, suc de llimona, un xic de l´aigua de les tàperes i, es clar, les tàperes, una mica a gust del consumidor.
- Ho retirem del forn, emplatem amb la vinagreta per sobre i ho servim.
- Us adjuntem un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta: