Bonitol amb tomàquet

Bonitol amb tomàquet

El bonitol amb tomàquet és una de les tapes més clàssiques que hi ha, oi? També el podeu menjar com a segon pñat, i és suuuuper fàcil de fer.

Ingredients:

  • 1 bonitol filetejat
  •  5 tomàquets de pera
  • 1 ceba de figueres
  • sal i pebre
  • oli d´oliva

Com fer la recepta del bonitol amb tomàquet:

  1. Tenint filetejats els lloms de bonitol, el primer que hem de fer és fer un sofregit de ceba.
  2. Uns quinze minuts més tard hi afegim el tomàquet a daus, sense pell ni llavors, i ho deixem coure entre deu i quinze minuts més.
  3. Tot seguit ho triturem. Això és opcional, pero jo crec que queda millor per a aquesta recepta en concret.
  4. Tornem a posar el tomàquet ja fet a la cassola i hi afegim el bonitol a daus. Tapem i deixem coure a foc lent cinc minuts màxim.
  5. I ja està llest. Emplatem.
  6. Amb aquesta recepta us recomano un vinàs del Priorat espectacular, el Nelin de Clos Mogador. Podeu optar per quelcom més econòmic, naturalment…
  7. I us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *