El bonitol amb tomàquet és una de les tapes més clàssiques que hi ha, oi? També el podeu menjar com a segon pñat, i és suuuuper fàcil de fer.
Ingredients:
- 1 bonitol filetejat
- 5 tomàquets de pera
- 1 ceba de figueres
- sal i pebre
- oli d´oliva
Com fer la recepta del bonitol amb tomàquet:
- Tenint filetejats els lloms de bonitol, el primer que hem de fer és fer un sofregit de ceba.
- Uns quinze minuts més tard hi afegim el tomàquet a daus, sense pell ni llavors, i ho deixem coure entre deu i quinze minuts més.
- Tot seguit ho triturem. Això és opcional, pero jo crec que queda millor per a aquesta recepta en concret.
- Tornem a posar el tomàquet ja fet a la cassola i hi afegim el bonitol a daus. Tapem i deixem coure a foc lent cinc minuts màxim.
- I ja està llest. Emplatem.
- Amb aquesta recepta us recomano un vinàs del Priorat espectacular, el Nelin de Clos Mogador. Podeu optar per quelcom més econòmic, naturalment…
- I us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit video de la recepta: