Broquetes de musclus

Un aperitiu boníssim!

Ingredients:

1 kilo de musclus

farina

100 ml d´oli d´oliva extra verge

25 ml de vinagre de vi blanc

1 gra d´all picat

coriandre fresc picat

1/2 got de vi blanc

1 fulla de llorer

1 clau d´espècia (o una mica de pols de clau)

sal, pebre

 

Primer obrirem els musclus, al vapor preferentment, en una paella amb una mica d´oli o de vi blanc, etc. Els retirarem de les seves respectives closques i els reservarem. Per fer la salsa, o la vinagreta millor dit, barrejarem en un bol i ho emulsionarem amb unes barilles. Enfarinem finalment els musclus, els posem en unes broquetes i els fregim en oli ben calent. Ho passem a un plat amb paper absorbent i ho servim tot seguit amb la vinagreta per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *