Bròquil gratinat

Bròquil gratinat

Una manera senzilla i alternativa de menjar bròquil gratinat que a casa va agradar molt.

 

Ingredients:

  • 1 bròquil mitjà
  • 1 porro
  • 1 gra d´all
  • 1 vaset de vi blanc sec
  • 200 ml de crema de llet
  • emmental ratllat
  • sal
  • pebre

Com fer la recepta del bròquil gratinat:

  1. Netegem, tallem i posem el bròquil (o brocoli, mai tinc clar com s´ha de dir aquesta varietat concreta) a coure al vapor.
  2. Mentrestant, tot i que trigarà només cinc minuts, daurem un gra d´all laminat.
  3. Incorporem els porros tallats molt fins i els potxem, ben potxats. Aproximadament un quart d´hora o vint minuts. Al final de tot mullem amb un vaset de vi blanc.
  4. Quan s´hagi evaporat hi posem la crema de llet, i deixem que es vagi reduint poc a poc, sense que quedi però gaire espès.
  5. Posem una cullerada de la salsa al fons d´una safata de pirex, els talls de bròquil i la salsa per sobre. Ho coronem amb abundant parmesà ratllat.
  6. Ho gratinem fins que estigui ben torrat, emplatem i servim.
  7. Us adjunto el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *