Poques coses tan senzilles i pràctiques com el bròquil i patata com a verdura de qualsevol da per sopar, acompanyant peix o carn o el que sigui…sense res més, ja que aquesta verdura està ben especiada i resulta deliciosa. Del fantàstic llibre “Cocina india vegana”, allà el fan amb coliflor, però.
Ingredients:
- 1 culleradeta de llavors de comí
- 1 culleradeta de llavors de cilantre
- 1 tros de gingebre
- 2 grans d´all
- 1/2 culleradeta d´assafètida
- 1 culleradeta de cilantre en pols
- 1 culleradeta de curcuma en pols
- 2 patates mitjanes
- 1 bròquil
- un pessic de mango en pols (opcional)
- oli
- sal
Com fer la recepta del bròquil i patata especiats:
- Comencem saltejant les llavors de cilantre i comí i, un parell de minuts més tard, hi afegim els alls i el gingebre tallats ben petits.
- Posem a coure la verdura al vapor, primer la patata i uns cinc minuts més tard, el bròquil. En total deu/dotze minuts.
- Incorporem la verdura a la paella del sofregit, afegim totes les espècies, ho barregem i ho saltegem uns tres minuts.
- I només ens queda servir-ho. A l´India aquesta recepta s´anomena “gabi aloo”.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: