Bròquil i patata

Bròquil i patata

Poques coses tan senzilles i pràctiques com el bròquil i patata com a verdura de qualsevol da per sopar, acompanyant peix o carn o el que sigui…sense res més, ja que aquesta verdura està ben especiada i resulta deliciosa. Del fantàstic llibre “Cocina india vegana”, allà el fan amb coliflor, però.

 

Ingredients:

  • 1 culleradeta de llavors de comí
  • 1 culleradeta de llavors de cilantre
  • 1 tros de gingebre
  • 2 grans d´all
  • 1/2 culleradeta d´assafètida
  • 1 culleradeta de cilantre en pols
  • 1 culleradeta de curcuma en pols
  • 2 patates mitjanes
  • 1 bròquil
  • un pessic de mango en pols (opcional)
  • oli
  • sal

Com fer la recepta del bròquil i patata especiats:

 

  1. Comencem saltejant les llavors de cilantre i comí i, un parell de minuts més tard, hi afegim els alls i el gingebre tallats ben petits.
  2. Posem a coure la verdura al vapor, primer la patata i uns cinc minuts més tard, el bròquil. En total deu/dotze minuts.
  3. Incorporem la verdura a la paella del sofregit, afegim totes les espècies, ho barregem i ho saltegem uns tres minuts.
  4. I només ens queda servir-ho. A l´India aquesta recepta s´anomena “gabi aloo”.
  5. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *