El brownie de xocolata tota la vida, amb avellanes en compte de les més tradicionals anous, i una crema de xocolata per sobre que queda gelatinada. Infalible, molt fàcil i ràpida de fer.
Ingredients:
- 2 ous
- 100 gr de sucre
- 115 gr de mantega
- 70 gr de xocolata al 70% de cacau
- 60 gr de farina
- 25 gr d´avellanes torrades
- Per a la crema de xocolata:
- 2 rovells
- 20 gr de sucre
- 140 ml de crema de llet
- 1 fulla de gelatina
- 70 gr de xocolata amb llet
Com fer la recepta del brownie de xocolata:
- Comencem “blanquejant” els ous amb el sucre, vaja, remenant molt fort amb les varilles fins que canvii de color, un blanc tirant a groc.
- Fonem la mantega i la xocolata i l´incorporem a la barreja d´ou i sucre.
- Fem el mateix amb la farina i les avellanes,
- Ho posem en un motlle ràpidament i ho enfornem vuit minuts a 180 graus. Ho refredem ràpidament.
- Per fer la crema de xocolata ho fem de la mateixa manera que una crema anglesa. Posem a escalfar la crema de llet mentre blanquegem els rovells amb el sucre.
- Quan estigui calenta la tirem al bol on hem blanquejat els altres ingredients i quan està tot ben integrat ho posem de nou al foc uns pocs minuts
- Quan arribi a 80 graus (res…) hi afegim la fulla de gelatina remullada prèviament i tot seguit la xocolata. Quan es fongui barregem bé i la posem a sobre del brownie, en calent (la crema) mentre el brownie ha d´estar fred.
- Ho tornem a posar a la nevera i quan hagi quallat ja ens ho podem menjar.
Reblogged this on Celler-Adocse.