Canelons d´espinacs, bolets i gambes

Canelons d´espinacs, bolets i gambes

Aquesta recepta de canelons d´espinacs, bolets i gambes amb una salsa velouté de gambes son super resultons, molt fàcils de fer i una excel.lent alternativa per als clàssics canelons de Sant Esteve. Molt més lleugers, la clau us diria que és fer un bon brou de gambes. Ara us ho explico

 

Ingredients:

  • 600 gr d´espinacs congelats
  • 20 gambes vermelles congelades
  • 200 gr de bolets (camagrocs, trompetes…)
  • 20 plaques de canelons
  • brou de peix
  • 50 gr de farina i 50 de mantega
  • sal i pebre

Com fer la recepta dels canelons d´espinacs, bolets i gambes:

  1. Hem de començar posant a descongelar les gambes, dins d´una bossa tancada hermèticament, amb aigua. Paralelament posem a bullir per separat aigua per coure la pasta dels canelons i per descongelar els espinacs.
  2. Posem a hidratar els bolets, en cas que n´utilitzem de secs.
  3. Un cop està tot descongelat i hidratat ho saltegem junt i ho piquem ben petit.
  4. Ho posem dins d´una màniga pastissera i comencem a donar forma als canelons.
  5. Fem bullir els caps de les gambes amb el brou de peix durant uns vint minuts. Tot seguit ho deixem reposar vint minuts més.
  6. Ho colem i comencem a fer la veloute. Desfem la mantega, barregm la farina i anem mullant amb el brou de gambes, remenant quasibé tota l´estona, fins que tingui la textura adequada.
  7. I finalment posem els canelons en una safata i la velouté de gambes per sobre.
  8. Amb aquest plat us recomana un super vi de la Ribeira Sacra fet amb godello. Quanta més criança en ampolla  tingui, millor.
  9. I aquí us deixem un petit video resum de la recepta:

 

 

 

0 comentaris a ;ldquo;Canelons d´espinacs, bolets i gambes;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *