Canelons Tradicionals

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”NO TOCAR – ( Imatge destecada )” _builder_version=”4.7.7″ _dynamic_attributes=”background_image” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”rgba(0,0,0,0.07)” background_color_gradient_end=”rgba(0,0,0,0.2)” background_color_gradient_direction=”90deg” background_color_gradient_overlays_image=”on” background_image=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9mZWF0dXJlZF9pbWFnZSIsInNldHRpbmdzIjp7fX0=@” custom_padding=”10%||10%|”][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR ” _builder_version=”4.7.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”|||” animation_style=”zoom” animation_intensity_zoom=”4%” custom_width_px=”1920px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR (Titul del post)” module_id=”titulpost” _builder_version=”4.7.7″ _dynamic_attributes=”content” text_font=”Cormorant Garamond|700|||||||” text_font_size=”64px” text_line_height=”1.3em” header_font=”Cormorant Garamond|700|||||||” header_font_size=”64px” header_line_height=”1.3em” vertical_offset_tablet=”0″ horizontal_offset_tablet=”0″ background_layout=”dark” max_width=”600px” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”30%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”50px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” header_text_align_tablet=”” header_text_align_phone=”center” header_text_align_last_edited=”on|phone” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”50px” header_font_size_last_edited=”on|phone” z_index_tablet=”0″ text_orientation_tablet=”” text_orientation_phone=”center” text_orientation_last_edited=”on|desktop” text_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ul_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ol_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” quote_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_2_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_3_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_4_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_5_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_6_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIn19@[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text Intro ( apareix a sobre la foto de portada )” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Cormorant Garamond|500|||||||” text_font_size=”24px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” background_color=”rgba(0,0,0,0.29)” background_layout=”dark” max_width=”700px” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|40px||40px|false|false” animation_direction=”bottom”]La tradicional recepta de canelons, inspirada en una que surt al llibre que en Joan Roca va publicar de la cuina de la seva mare. Depenent del llibre que consulteu això de la “recepta tradicional” varia força, però el que està clar és el seu origen: els canelons de Sant Esteve es feien amb les sobres del dinar de Nadal. I per Nadal es menjava escudella i carn d´olla. I també pollastre, no? En fi…
[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”#ingredients” button_text=”Ingredients” button_alignment=”left” admin_label=”NO TOCAR – Buttton Ingredients” _builder_version=”4.7.7″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_bg_color=”#ffa200″ button_border_width=”8px” button_border_color=”#ffa200″ button_border_radius=”5px” button_font=”Montserrat|500||on|||||” button_use_icon=”off” background_layout=”dark” custom_margin=”25px||-2px|||” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_delay=”250ms” animation_intensity_fold=”30%” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off|desktop” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_button][et_pb_button button_url=”#instruccions” button_text=”Instruccions” button_alignment=”right” admin_label=”NO TOCAR – Button instructions” _builder_version=”4.7.7″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_bg_color=”#ffa200″ button_border_width=”8px” button_border_color=”#ffa200″ button_border_radius=”5px” button_font=”Montserrat|500||on|||||” button_use_icon=”off” transform_translate=”0px|-44px” transform_translate_linked=”off” background_layout=”dark” custom_margin=”0px||||false|false” custom_padding=”0px||||false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_delay=”250ms” animation_intensity_fold=”30%” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ background_enable_image=”off” custom_padding=”40px|0px|0px|0px||” custom_padding_tablet=”||0px|” custom_padding_phone=””][et_pb_row column_structure=”1_4,1_4,1_4,1_4″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ module_alignment=”center” custom_margin=”|||” custom_padding=”|||”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_cta title=”DIFICULTAT” admin_label=”NO TOCAR – Dificultat” _builder_version=”4.7.7″ _dynamic_attributes=”content” _module_preset=”default” header_level=”h4″ header_font=”Montserrat|700||on|||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” body_font=”Montserrat||||||||” background_enable_color=”off” background_layout=”light” min_height=”164px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfZGlmaWN1bHRhdCIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIiwiZW5hYmxlX2h0bWwiOiJvbiJ9fQ==@[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_cta title=”TEMPS TOTAL” admin_label=”NO TOCAR – Temps Total” _builder_version=”4.7.7″ _dynamic_attributes=”content” _module_preset=”default” header_level=”h4″ header_font=”Montserrat|700||on|||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” body_font=”Montserrat||||||||” background_enable_color=”off” background_layout=”light” min_height=”164px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfdG90YWxfdGltZW4iLCJzZXR0aW5ncyI6eyJiZWZvcmUiOiIiLCJhZnRlciI6IiIsImVuYWJsZV9odG1sIjoib24ifX0=@[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”COMENSALS” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” header_font=”||||||||” header_4_font=”Montserrat|700|||||||” header_4_text_color=”#000000″ header_4_font_size=”14px” text_orientation=”center” min_height=”164px” custom_padding=”40px||40px||false|false” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]

Comensals

30 canelons aprox.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”MARIDATGE” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” header_font=”||||||||” header_4_font=”Montserrat|700|||||||” header_4_text_color=”#000000″ header_4_font_size=”14px” text_orientation=”center” module_alignment=”center” min_height=”164px” custom_padding=”40px||40px||false|false” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]

Maridatge

Blanca Cusiné 2012 (Parés Baltà)[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.3″ custom_padding=”||0px|||”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”INTRO 2 ( text)” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”||||||||” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.8)” text_font_size=”18px” text_line_height=”2em”]Ja us he dit que aquesta recepta concreta està inspirada en una de la mare del Joan Roca, però no hi he afegit vedella, he posat més carn de porc i en comptes de pit de pollastre he posat cuixa, que queda molt més melós. I una altra diferència MOLT important és la beixamel. Jo faig el que es coneix com a “velouté”, o sigui, en comptes de llet utilitzo brou, en aquest cas el brou de la cocció, espectacular, que neix d´un brou fet amb carcassa de pollastre, espinada de porc i verdures, tot prèviament daurat i cuit durant tres hores.[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – Follow US” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-1px|||”]

Segueix-nos

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow admin_label=”NO TOCAR – Social Media” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” box_shadow_style=”preset3″][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#3b5998″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”twitter” url=”https://twitter.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#00aced” follow_button=”off” url_new_window=”on”]twitter[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”https://www.instagram.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#ea2c59″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_emplatat2.jpeg” alt=”Canelons” title_text=”canelons_porc_emplatat2″ show_in_lightbox=”on” force_fullwidth=”on” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|phone” admin_label=”Foto al costat de la INTRO 2″ _builder_version=”4.8.1″ animation_style=”slide” animation_direction=”right” animation_intensity_slide=”5%” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset2″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”NO TOCAR ” module_id=”ingredients” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||10px|||”][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” module_id=”titulingredients” _builder_version=”4.7.7″ custom_margin=”|||” custom_padding=”100px||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Cormorant Garamond|500|on||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”50px” header_2_font=”Cormorant Garamond||||||||” header_2_text_color=”#000000″ header_2_font_size=”38px” header_5_font=”Cormorant Garamond|500|||||||” header_5_text_color=”#000000″ header_5_font_size=”50px” header_5_line_height=”1.7em” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”” text_font_size_last_edited=”on|tablet” text_orientation_tablet=”” text_orientation_phone=”left” text_orientation_last_edited=”on|desktop”]Ingredients[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#cccccc” divider_weight=”2px” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ max_width=”80px” max_width_tablet=”150px” max_width_phone=”150px” max_width_last_edited=”off|desktop” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(255,162,0,0.17)” background_image=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/recipe_illustration_02-1.png” background_size=”contain” width=”100%” module_alignment=”center” custom_padding=”|50px||50px|false|false”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.7″ transform_origin=”100%|0%” custom_padding=”||||false|false” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – Ingredients” module_id=”ingredientslist” _builder_version=”4.7.7″ _dynamic_attributes=”content” text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” link_font=”|600|on|on|||||solid” link_text_color=”#ffa200″ ul_font=”|500|||||||” ul_text_align=”left” ul_text_color=”#000000″ ul_font_size=”16px” ul_line_height=”1.2em” transform_translate=”96px|0px” transform_translate_linked=”off” width=”100%” max_width=”100%” module_alignment=”center” custom_margin=”0px|0px|0px|0px|false|false” custom_padding=”0px|0px|0px|0px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfSW5ncmVkaWVudHMiLCJzZXR0aW5ncyI6eyJiZWZvcmUiOiIiLCJhZnRlciI6IiIsImVuYWJsZV9odG1sIjoib24ifX0=@[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.7″ custom_padding=”|||” border_width_left=”1px” border_color_left=”rgba(51,51,51,0.21)” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_ingredients.jpeg” title_text=”canelons_porc_ingredients” show_in_lightbox=”on” align=”center” admin_label=”Foto Ingredients” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” background_enable_color=”off” transform_translate=”30px|0px” transform_translate_linked=”off” module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”40px|15px|40px|15px|true|true” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”El xef recomana que… ( BORRAR SI NO CAL )” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” module_id=”opcions” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR ( El Xef recomana…)” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”Cormorant Garamond||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”40px” custom_margin=”50px||50px||true|false”]El Xef recomana…[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”4px|||||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”Recomanacions del XEF” module_id=”Thermomix” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.63)” custom_padding=”||0px|||”]…si voleu aconseguir una farsa molt fina, com a mí má grada, el millor és la termomix, en 15 segons la teniu. Si en preferiu una de més rugosa podeu utilitzar el minipimer ja que la carn estarà super tendra. Si voleu, però, que hi hagi trossos de carn, que es notin molt, el millor seria tallar-ho a ganivet.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”NO TOCAR” module_id=”instruccions” _builder_version=”4.7.7″ background_enable_image=”off” background_size=”contain” background_repeat=”repeat” custom_margin=”||0px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false”][et_pb_row custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ background_image=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/recipe_illustration_03.png” background_size=”contain” width=”100%” module_alignment=”center” custom_margin=”0px|0px|0px|0px|false|false” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”81px|0px|81px|0px|true|false” custom_padding_tablet=”|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR” module_id=”receptapasapas” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_2_font=”Cormorant Garamond|600|||||||” header_2_text_color=”#000000″ header_2_font_size=”36px” text_orientation=”center” custom_margin=”||-2px|||” animation_style=”fade” border_width_bottom=”3px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)” border_style_bottom=”dotted”]

La recepta, pas a pas

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR ” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” width_last_edited=”off|desktop” module_alignment=”center” custom_padding=”||||false|false” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 1″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 1

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 1″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]En una cassola de ferro colat o d´alumini daurem, salpebrats, els trossos de carn de porc i de pollastre, tallats a daus. Els reservem i en el seu lloc fem un sofregit de ceba, all i tomàquet. Quan estigui ben sofregit recuperem la carn i mullem amb un bon raig de vi ranci i un altre bon raig de conyac. Remenem m´entre s´evapora l´alcohol i ho tindrem llest per mullar amb el brou.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_totdaurat.jpeg” title_text=”canelons_porc_totdaurat” show_in_lightbox=”on” admin_label=”Imatge – PAS 1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(73,73,73,0.03)” module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 2″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 2

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 2″ module_id=”pas2″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Mullem amb el brou, a cobrir, i deixem coure, a poc a poc, una hora i mitja aprox. Quan noteu que la carn es ben tendra hi afegiu els cervells de xai, tallats en quatre trossos i prèviament blanquejats (portar. los a ebullició partint d´aigua freda). Mitja hora més i ho tindreu llest.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_llestxfarsa.jpeg” title_text=”canelons_porc_llestxfarsa” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 2″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 3″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 3

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 3″ module_id=”pas3″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” link_text_color=”#ffa200″ header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Retireu el greix del rostit, el coleu, reserveu el brou i tritureu la carn. Ho poseu dins d´una màniga pastissera, ho recomano molt, que haureu posat en un pot per poder omplir-la sense problemes amb la farsa.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_manega.jpeg” title_text=”canelons_porc_manega” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 3″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(73,73,73,0.03)” module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 4″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 4

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 4″ module_id=”pas4″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Mentre fèieu tot això podieu haver posat aigua a bullir per coure les làmines de pasta. Ho podeu fer ara, cap problema. Poseu dos draps en una superficie amb les làmines, feu un tall a la punxa de la màniga i per l´altre costat assegureu-vos de tenir-ho ben tancat per poder apretar bé. Aneu posant la farsa d´aquesta manera a totes les làmines…[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_enrollar.jpeg” title_text=”canelons_porc_enrollar” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 5″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 5

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 5″ module_id=”pas5″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Quan tingueu tots els canelons enrotllats és moment de fer la velouté o, si ho preferiu, la beixamel. Es fan igual, en comptes de llet, brou de la cocció, i us asseguro que els vostres canelons guanyaran moltíssim!!! Primer feu un roux (mantega i farina a parts iguals) i després hi aneu afegint a poc a poc, i remenant continuament amb unes varilles, el líquid escollit. Poseu els canelons amb la salsa en una safata per anar al forn, cobriu amb formatge ratllat i gratineu. I llestos, ja teniu a punt uns canelons absolutament espectaculars!
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_porc_gratinat.jpeg” title_text=”canelons_porc_gratinat” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”MERIDATGE – NO TOCAR – ( BORRAR SI NO CAL )” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”0px||0px||false|false” custom_padding=”0px||0px||true|”][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.24)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”Cormorant Garamond|500|on||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”50px” custom_margin=”||6px|||” custom_padding=”50px||50px||true|”]Maridatge[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#cccccc” divider_weight=”2px” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ max_width=”80px” max_width_tablet=”150px” max_width_phone=”150px” max_width_last_edited=”off|desktop” custom_margin=”30px||30px||true|false” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_divider][et_pb_text admin_label=”Text – Meridatge” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”||||||||” text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em”]Per mí el millor maridatge dels canelons és un bon cava de llarga criança, un brut nature gran reserva com per exemple Blanca Cusiné 2012, absolutament espectacular, del celler Parés Baltà. Si no us agraden les bombolles doncs opteu per un bon blanc amb ba[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/blanca-cusine.jpg” title_text=”OLYMPUS DIGITAL CAMERA” align=”center” admin_label=”Imatge – Meridatge” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px||true|”][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – Follow US” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-1px|||”]

Segueix-nos

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow admin_label=”NO TOCAR – Social Media” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”0px|0px|0px|0px|false|false” custom_padding=”0px|0px|0px|0px|false|false” box_shadow_style=”preset3″][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#3b5998″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”twitter” url=”https://twitter.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#00aced” follow_button=”off” url_new_window=”on”]twitter[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”https://www.instagram.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#ea2c59″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”Subscribe NO TOCAR” _builder_version=”4.7.3″ background_color=”#faf3d2″ background_image=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/recipe_illustration_01-2.png” background_size=”contain” custom_margin=”0px|0px|0px|0px|false|false” custom_padding=”91px|0px|90px|0px” custom_padding_tablet=”0px|0px|0px|0px|false|false” custom_padding_phone=”0px|0px|0px|0px|false|false”][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ width=”70%”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – Mailing List” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *