Carbassa al forn amb iogurt i cilantre

Carbassa al forn amb iogurt i cilantre

Aquesta recepta de carbassa al forn amb iogurt i cilantre funciona molt bé com a entrant en solitari, com a part d´una sèrie de petits primers o fins i tot com a acompanyament d´un peix blau a la planxa, per exemple. I és super fàcil de fer!

 

Ingredients:

1/2 carbassa tipus “violí”;
1 culleradeta de canyella en pols;
1 culleradeta de pebre de jamaica;
50 gr de cilantre fresc;
1 gra d´all;
1 iogur tipus grec o cremós;
unes quantes llavors de carbassa;
una culleradeta de salsa picant (opcional), sal

 

Com fer la recepta de carbassa al forn amb iogurt i cilantre:

  1. Començarem pel que triga més estona,  o sigui, la carbassa. Si és ecològica no cal que la pelem. La tallem a daus o com us vagi millor, la veritat, com si fessim braves. Salpebrem amb pebre de Jamaica, per cert, i amb una mica de canyella, oli d´oliva i al forn uns 15 minuts aprox a 200 graus. Cap al final de la cocció hi posem unes quantes llavors, ja que les necessitarem al final
  2. Per fer la salsa triturarem el cilantre, la tija també, amb els alls, oli d´oliva i sal.
  3. I tot seguit ho barrejarem amb el iogur, sense lactosa en el meu cas, i en el de qui sigui vegà doncs iogurt vegetal.
  4. I bé, el darrer pas és, com us podeu imaginar, barrejar la salsa de cilantre i iogur amb la carbassa i les seves llavors. Si us agrada el picant és també el moment de posar-hi una mica de salsa tipus “sriracha” o qualsevol altre classe de picant.
  5. Us deixo l´enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *