Aquest plat de carbassa amb bolets, amb l´afegit final de la quinoa, completen un excel.lent plat únic vegà per a la tardor, lleuger i super saborós, fàcil i ràpid de fer.
Ingredients:
- 300 gr de carbassa
- 600 gr de rossinyols
- una culleradeta de curcuma en pols
- una culleradeta de comí en pols
- sal
- pebre
- oli d´oliva
- 60 gr de quinoa variada
Com fer la recepta de la carbassa amb bolets:
- Tallem la carbassa a daus mentre posem a escalfar el forn a 200 graus.
- Posem els daus en un bol per amanir-los bé: sal, pebre, curcuma i comí en pols i oli d´oliva.
- Ho posem en una safata amb paper sulfuritzat i ho enfornem entre quinze i vint minuts.
- Mentrestant posem aigua a bullir per coure la quinoa, que no trigarà més de deu minuts.
- I mentre esperem que s´acabi de coure tot plegat saltegem els bolets, en aquest cas uns bons rossinyols, amb sal i pebre i un gra d´all laminat.
- Quan la carbassa i la quinoa siguin cuites les barregem amb els bolets, ho saltegem breument i ho servim.
- Us adjunto el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta. Subscriviu-vos-hi!