Carbassa amb bolets

Carbassa amb bolets

Aquest plat de carbassa amb bolets, amb l´afegit final de la quinoa, completen un excel.lent plat únic vegà per a la tardor, lleuger i super saborós, fàcil i ràpid de fer.

 

Ingredients:

  • 300 gr de carbassa
  • 600 gr de rossinyols
  • una culleradeta de curcuma en pols
  • una culleradeta de comí en pols
  • sal
  • pebre
  • oli d´oliva
  • 60 gr de quinoa variada

 

Com fer la recepta de la carbassa amb bolets:

  1. Tallem la carbassa a daus mentre posem a escalfar el forn a 200 graus.
  2. Posem els daus en un bol per amanir-los bé: sal, pebre, curcuma i comí en pols i oli d´oliva.
  3. Ho posem en una safata amb paper sulfuritzat i ho enfornem entre quinze i vint minuts.
  4. Mentrestant posem aigua a bullir per coure la quinoa, que no trigarà més de deu minuts.
  5. I mentre esperem que s´acabi de coure tot plegat saltegem els bolets, en aquest cas uns bons rossinyols, amb sal i pebre i un gra d´all laminat.
  6. Quan la carbassa i la quinoa siguin cuites les barregem amb els bolets, ho saltegem breument i ho servim.
  7. Us adjunto el link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta. Subscriviu-vos-hi!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *