Carbassons farcits de verdures

Recepta molt semblant a la dels altres carbassons…bé, semblant en el fet que són carbassons farcits però realment aqui acaben les coincidències en un plat que pot ser vegetarià o que se li poden afegir dauets de pernil dolç com jo vaig fer finalment.

Ingredients:

4 carbassons

1 pebrot vermell gros

1 albergínia grossa

2 pebrots verds

200 gr de xampinyons

pernil dolç tallat gruixut (opcional)

formatge brie

formatge ratllat

Partim els carbassons per la meitat, els buidem de la seva part més tova, la de les llavors, i els fem al vapor durant cinc minuts. Reservem. Tallem a daus petits totes les hortalises i les fem amb una mica d´oli, no massa, en paelles diferents. Quan ho tenim tot cuit ho juntem, barregem bé, hi afegim uns tallets de formatge brie de manera que també quedin barrejats i omplim els carbassons, posant-hi formatge ratllat abans d´anar al forn a gratinar-se. Si heu optat per l´opció del pernil en dolç a daus doncs també, ara és el moment. Gratineu i llestos, super bons!

IMG_3998

0 thoughts on “Carbassons farcits de verdures”

Deixa un comentari