Un “guisote” indú en tota regla, saborós i que, si no voleu, no pica gens!
Ingredients:
400 gr d´espinacs, 300 gr de cigrons cuits, tres cullerades de quinoa
1 ceba vermella, 1 xili verd (opcional), 2 tomàquets de pera, 4 dents d´all
3 cullerades de llenties vermelles, 1 tros de gingebre, el suc de mitja llimona
1/2 culleradeta de: garam masala, cardamom, comí, pebre negre, pebre vermell, sal
Com passa sovint amb les receptes d´aquest llibre he variat el procés de cocció d´alguns ingredients, jo us ho explico com ho vaig fer…
Sofregit de ceba, all i gingebre, i quan està més o menys llest, totes les espècies. Tot seguit els tomàquets i, uns minuts més tard, els cigrons i les llenties (crues). Salpebrem, mullem amb dues tasses d´aigua (o brou de verdures), tapem i deixem coure a foc lent uns vint minuts. Paral.lelament haurem bullit la quinoa i l´afegirem al guisat cap al final, barrejarem bé, rectifiquem de sal i pebre i ho servim amb un rajolí de suc de llimona i amb anacards per sobre.