Col amb llavors de mostassa i coco/Thoran de col

Opció més que bona per cuinar la col i que pot servir tan com a plat únic i també com a acompanyament de, per exemple, un curri de tempeh.

Ingredients:

una col petita/mitjana verda o blanca, una ceba vermella, oli, sal

un xili verd, 10 fulles de curri, tres cullerades de coco ratllat

1 culleradeta de llavors de mostassa negra, una de curcuma en pols

 

Escalfem l´oli en una paella i hi saltegem les llavors de mostassa. Tot seguit hi afegim el xili, la ceba i les fulles de curri. Cinc minuts més tard incorporem la col, tallada a tires fines, i la curcum. remenem bé, tapem i deixem coure fins que la col comenci a estar a punt però li manquin uns minuts, ja que llavors hi posarem el coco ratllat i un xic de sal, remenem bé, tornem a tapar i deixem coure uns minuts més, fins que la col estigui cuita del tot.

Deixa un comentari