Col estofada

Col estofada

Aquesta recepta de col estofada és una manera molt fàcil i pràctica de menjar col. L´estofat es rapidet, de fet si no tapessim la paella on la cuinem podria arribar a ser un saltejat, tot i que el que perseguim és més aviat una textura suau, així que ja va bé dir-li “estofada”.

Ingredients:

  • una col mitjana
  • una ceba vermella
  • oli
  • sal
  • flocs de xili
  • tres cullerades de coco ratllat
  • 1 culleradeta de llavors de mostassa negra
  • una de curcuma en pols

 

Com fer la recepta de la col estofada:

  1. Escalfem l´oli en una paella i hi saltegem les llavors de mostassa. Tot seguit la ceba i ho deixem coure uns minuts
  2. Cinc minuts més tard incorporem la col, tallada a tires fines, i la curcuma. Remenem bé, tapem i deixem coure fins que la col comenci a estar a punt, uns vint minuts més o menys.
  3. Llavors hi posarem el coco ratllat i un xic de sal, remenem bé, tornem a tapar i deixem coure un parell de  minuts més, fins que la col estigui cuita del tot.
  4. I ja només ens quedarà emplatar aquest senzill i efectiu primer plat. També pot ser un acompanyament d´un segon o part d´un plat únic.
  5. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *