Aquesta recepta de col estofada és una manera molt fàcil i pràctica de menjar col. L´estofat es rapidet, de fet si no tapessim la paella on la cuinem podria arribar a ser un saltejat, tot i que el que perseguim és més aviat una textura suau, així que ja va bé dir-li “estofada”.
Ingredients:
- una col mitjana
- una ceba vermella
- oli
- sal
- flocs de xili
- tres cullerades de coco ratllat
- 1 culleradeta de llavors de mostassa negra
- una de curcuma en pols
Com fer la recepta de la col estofada:
- Escalfem l´oli en una paella i hi saltegem les llavors de mostassa. Tot seguit la ceba i ho deixem coure uns minuts
- Cinc minuts més tard incorporem la col, tallada a tires fines, i la curcuma. Remenem bé, tapem i deixem coure fins que la col comenci a estar a punt, uns vint minuts més o menys.
- Llavors hi posarem el coco ratllat i un xic de sal, remenem bé, tornem a tapar i deixem coure un parell de minuts més, fins que la col estigui cuita del tot.
- I ja només ens quedarà emplatar aquest senzill i efectiu primer plat. També pot ser un acompanyament d´un segon o part d´un plat únic.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: