Aquesta és una recepta pakistanesa sorprenent. Digue-me ingenu però es que mai se m´havia passat pel cap arrabossar la col-i-flor, i menys en plan semblant a la tempura i amb gust de curry. Es una combinació fantàstica!
Ingredients:
1 col-i-flor
per a la pasta d´arrabossar:
150 gr de farina de blat sarraí, 50 gr de farina de blat, 2 culleradetes de curry en pols, 1 culleradeta de curcuma en pols, 15 gr de gingebre fres ratllat, 300 ml d´aigua, un rovell d´ou
salsa de yogur: 50 gr de ceba tendra, 1 cullerada de suc de llima, 200 gr de iogur, 50 gr de crema de llet, 1 dent d´all molt picat, sal, julivert i cilantre picats
Rentarem i tallarem la col-i-flor en trossos no gaire grans. Per preparar la pasta d´arrabossar barrejarem primer les farines amb les espècies, afegint a continuació el rovell i l´aigua. Ho barregem bé, a consciència, fins tenir una massa ben fina, sense grumolls. Ho tapem i deixem reposar mitja hora.
Amb la salsa de iogur la cosa és tan senzilla com barrejar bé els ingredients després de picar molt petit el xili, la ceba, l´all i les fulles verdes.
Només ens quedarà embadurnar bé els trossos de col-i-flor i fregir-los amb un bon oli ben calent fins que estiguin ben dauradets, i al costat de la salsa de iogur és un trumfo absolut!