Conill amb ametlles

Conill amb ametlles

Aquesta recepta senzilla i ràpida de conill amb ametlles és de les primeres que vaig fer fa ja més de deu anys en començar el blog. Tocava, doncs, revisar-la, actualitzar-la, refotografiar-la…i la veritat és que ha millorat molt!

Ingredients:

  • un conill
  •  25 grams d´ametlles
  • 1 ceba  o un porro
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 dent d´all
  • julivert
  • 2 llesques de pa fregit
  •  farina
  • 1 vas de vi blanc
  •  oli
  • sal
  • pebre

Com fer la recepta del conill amb ametlles:

Salpebrem el conill, tallat a trossos petits, l´enfarinem i l´enrossim. El reservem.

Sofregim el porro  i l´all, ben picadets.

En uns minuts hi tornem a posar el conill  i el vi. Deixem que s´evapori l´alcohol, que redueixi.

Mentre s´estaven fent els porros hem picat en un morter el pa fregit, el julivert, un gra d´all, la caneylla i les ametlles…

Ho tirem a la cassola diluït amb aigua i ho deixem coure, tapat i a foc lent, durant mitja hora.

 

Amb aquesta recepta nosaltres vam obrir una ampolla d´un vi molt, molt especial del celler El Barco del Corneta, a Castella i Lleó. Es tracta d´un vi elaborat amb palomino fino, el raïm clàssic amb que s´elaboren els vins de Jerez, però en aquest cas tractat d´una altra manera, fet com un vi tranquil, amb barrica, super recomanat, de veritat.

Us adjunto el link a la recepta per si voleu veure-la en vídeo al nostre canal de Youtube:

 

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *