Conill amb romesco

Conill amb romesco

Espectacular! Aquesta recepta de conill amb romesco és un mix entre la clàssica del Lladonosa i la del romesco de la Maria Nicolau, i és un èxit assegurat!

Ingredients :

  • 1 conill tallat a trossets
  • 4 tomàquets madurs
  • 6 nyores
  • 100 gr d´avellanes i ametlles
  • 2 patates
  • 1 cabeça d´alls
  • un tros de pa sequet
  • 1 got de vi ranci

Com fer la recepta del conill amb romesco:

  1. Primer de tot hem d´escaldar les nyores, mètode ràpid per hidratar-les suficientment i així poder retirar la seva carn. Les poseu amb aigua freda i quan bullin un parell de minuts més. Ho retireu del foc i ho deixeu reposar cinc minuts.
  2. Mentrestant poseu el forn a 200 graus i escaliveu els alls i els tomàquets durant 20 minuts.
  3. Aprofiteu el temps i comenceu a enrossir els talls de conill, salpebrats. Els reserveu.
  4. A la mateixa cassola hi saltegeu les patates, escapçades, així deixen anar més el seu midó. Reserveu-les quan siguin rosses.
  5. Sofregiu el romesco que ha sortir de triturar en un vas amb el minipimer els alls i els tomàquets escalivats, els fruits secs, el vi ranci, la carn de les nyores i aproximadament mig vas d´aigua.
  6. Recupereu el conill i les patates, ho barregeu amb el romesco i ho deixeu coure a foc mig/lent uns 25 minuts.
  7. Rectifiqueu, si cal, de sal i pebre i ho serviu.
  8. Amb aquest plat us recomano un vi brisat de la Terra Alta, Tretze, del celler Ramon Andreu.
  9. I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta

 

0 thoughts on “Conill amb romesco”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *