Espectacular! Aquesta recepta de conill amb romesco és un mix entre la clàssica del Lladonosa i la del romesco de la Maria Nicolau, i és un èxit assegurat!
Ingredients :
- 1 conill tallat a trossets
- 4 tomàquets madurs
- 6 nyores
- 100 gr d´avellanes i ametlles
- 2 patates
- 1 cabeça d´alls
- un tros de pa sequet
- 1 got de vi ranci
Com fer la recepta del conill amb romesco:
- Primer de tot hem d´escaldar les nyores, mètode ràpid per hidratar-les suficientment i així poder retirar la seva carn. Les poseu amb aigua freda i quan bullin un parell de minuts més. Ho retireu del foc i ho deixeu reposar cinc minuts.
- Mentrestant poseu el forn a 200 graus i escaliveu els alls i els tomàquets durant 20 minuts.
- Aprofiteu el temps i comenceu a enrossir els talls de conill, salpebrats. Els reserveu.
- A la mateixa cassola hi saltegeu les patates, escapçades, així deixen anar més el seu midó. Reserveu-les quan siguin rosses.
- Sofregiu el romesco que ha sortir de triturar en un vas amb el minipimer els alls i els tomàquets escalivats, els fruits secs, el vi ranci, la carn de les nyores i aproximadament mig vas d´aigua.
- Recupereu el conill i les patates, ho barregeu amb el romesco i ho deixeu coure a foc mig/lent uns 25 minuts.
- Rectifiqueu, si cal, de sal i pebre i ho serviu.
- Amb aquest plat us recomano un vi brisat de la Terra Alta, Tretze, del celler Ramon Andreu.
- I us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un vídeo de la recepta
Reblogged this on Celler-Adocse.