Recepta pròpia però directament inspirada en una de Yotam Ottolenghi que surt al seu “Exuberancia”, per això al blog la podeu trobar tant a “pròpies” com al llibre. Vegana, senzilla i diria que sorprenent.

Ingredients:

4 mides de cous cous (jo crec que faig 30 gr, mig got petit), 30 gr d´oliva kalamata, 30 gr d´ametlla torrada, 4 carxofes, brou de verdura, pell de llimona confitada

Procés d´elaboració força senzill, només heu de decidir si voleu coure les carxofes al vapor o fer-les bullides, tenint en compte que les saltejareu breument més endavant amb el cous cous. Les talleu a quarts o a vuitens i les daureu amb el cous cous. Mulleu amb el brou fora del foc, tapeu i deixeu reposar cinc minuts. Talleu les olives, piqueu la pell de llimona i esmicoleu una mica les ametlles. Barregeu-ho tot abans de servir.

IMG 2188