Crema d´api amb parmesà

Crema d´api amb parmesà

Senzilla recepta d´una crema d´api amb parmesà, com una vichyssoise però substituint el porro per l´api. Molt diferent. I també molt bona!

 

Ingredients:

  • 1 api sencer (mitjanet)
  • 2 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • sal, pebre
  • oli extra verge
  • 1 litre i mig de brou vegetal (o aigua mineral)
  • 100 ml de crema de llet
  • un tros de parmesà

Com fer la recepta de la crema d´api amb parmesà:

  1. Com que la fem amb la termomix tot és més que senzill. En primer lloc pelem i tallem la patata, la ceba i l´api. En aquest cas super concret també hi vaig posar api rave, però en principi la recepta és amb api (del de tota la vida!).
  2. Ho posem tot junt amb un xic d´oli i de sal i fem quatre minuts i mig a temperatura “varoma” i velocitat “cullera”. Es com si ho saltegessim…
  3. Tot seguit ho cobrim amb aigua o amb brou de verdures i ho deixem coure 13 minuts més a la mateixa temperatura i velocitat “1”.
  4. Després ho triturem i ho deixem reposar una hora a la nevera com a mínim. Tot seguit hi barregem la crema de llet i ho tornem a deixar a la nevera una estoneta més.
  5. I ho servim amb encenalls de parmesà per sobre.

 

Enllaç del vídeo

1 comentari a ;ldquo;Crema d´api amb parmesà;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *