Crema de pastanaga amb taronja

Crema de pastanaga amb taronja

Una crema de pastanaga amb taronja sorprenent, on la clau és sense dubte la utilització del bicarbonat per accelerar la caramelització i donar-li un toc super especial.

 

Ingredients:

  • 400 gr de pastanagues
  • 2 taronges de suc
  • una ceba tendra
  • 1 iogurt natural
  • 100 gr de mantega
  • 1/2 cullerada rasa de bicarbonat
  • Aigua o brou de verdures
  • Cilantre picat (o julivert)
  • sal
  • pebre

Com fer la recepta de la crema de pastanaga amb taronja:

  1. Comencem fent la ceba tendra amb la mantega. Anirà més ràpid que la ceba seca, així que en cinc minuts ho tindreu a punt.
  2. Afegim la pastanaga tallada a daus amb el  bicarbonat i un xic de sal i pebre.
  3. Tapem i remenem de tan en quan durant uns cinc o deu minuts. Mullem amb brou de verdures o amb aigua mineral, ho deixem coure a foc lent un quart d´hora o vint minuts i ho triturem ben fi.
  4. Uns minuts abans de servir-ho ho tornem a escalfar, retirant-ho del foc acte seguit i afegint-hi el suc de taronja, servint-ho amb iogurt i cilantre o julivert picat. Podeu posar, si voleu, el suc de taronja abans de tornar a escalfar la crema, hi ha subtils diferències que només comprovareu si la feu un parell de vegades!
  5. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *