Una crema de pastanaga amb taronja sorprenent, on la clau és sense dubte la utilització del bicarbonat per accelerar la caramelització i donar-li un toc super especial.
Ingredients:
- 400 gr de pastanagues
- 2 taronges de suc
- una ceba tendra
- 1 iogurt natural
- 100 gr de mantega
- 1/2 cullerada rasa de bicarbonat
- Aigua o brou de verdures
- Cilantre picat (o julivert)
- sal
- pebre
Com fer la recepta de la crema de pastanaga amb taronja:
- Comencem fent la ceba tendra amb la mantega. Anirà més ràpid que la ceba seca, així que en cinc minuts ho tindreu a punt.
- Afegim la pastanaga tallada a daus amb el bicarbonat i un xic de sal i pebre.
- Tapem i remenem de tan en quan durant uns cinc o deu minuts. Mullem amb brou de verdures o amb aigua mineral, ho deixem coure a foc lent un quart d´hora o vint minuts i ho triturem ben fi.
- Uns minuts abans de servir-ho ho tornem a escalfar, retirant-ho del foc acte seguit i afegint-hi el suc de taronja, servint-ho amb iogurt i cilantre o julivert picat. Podeu posar, si voleu, el suc de taronja abans de tornar a escalfar la crema, hi ha subtils diferències que només comprovareu si la feu un parell de vegades!
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: