Crema de pastanaga especiada

Crema de pastanaga especiada

Aquesta facilíssima crema de pastanaga especiada la vaig treure del Comidista, d´alguns dels seus tres llibres, no recordo quin, però està una mica adaptada als meus gustos i al que tenia a casa al moment de fer-la!

Ingredients:

  • 3 pastanagues
  • 1 patata mitjana
  • 2 cebes tendres
  • 2 cullerades de suc de taronja
  • 1 culleradeta de clau en pols
  • 1 cullerada de comí en pols
  • 1 culleradeta de zaatar (opcional)
  • una cullerada de mel (opcional)
  • sal i pebre
  • oli d´oliva

Com fer la recepta de la crema de pastanaga especiada:

  1. Ho farem a la termomix, amb lo qual les inidcacions generals poden varirar una miqueta, però bàsicament és el mateix procés:
  2. Si teniu termomix, junteu les pastanagues, la patata i les cebes, pelades i tallades, amb les espècies, la sal i l´oli. Ho poseu cin minuts a velocitat “cullera” i temperatura varoma.
  3. En cas de fer-ho tradicional, saltegeu-ho en una cassola uns cinc minuts també.
  4. Tot seguit ho mulleu amb aigua mineral, en els dos casos, i ho deixeu coure uns tretze minuts. Temperatura varoma i velocitat 1 en el cas de la termomix, foc lent/mitjà en el convencional.
  5. Passat aquest temps afegiu la mel (si voleu) i el suc de taronja i ho tritureu.
  6. Només us quedarà servir-ho amb pebre negre o de jamaica per sobre.
  7. I aquí us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *