Aquesta és la versió vegana dels enormes espaguetis putanesca. La principal diferencia seria, òbviament, l´absència d´anxoves. El fet és que queden uns espaguetis super gustosos i molt, molt bons.
Ingredients:
300 gr d´espaguetis, uns 25 tomàquets cherry de pera (o 4/6 de pera normals)
Uns 50 gr d´olives verdes sense pinyol, 50 d´olives kalamata o d´Aragó
4 dents d´all, dues cullerades de tàperes, sal i pebre, pebre vermell, orenga
unes quantes fulles d´alfàbrega
Mentre posem a bullir l´aigua per fer la pasta tallem els tomàquets, piquem les olives i una bona part de les fulles d´alfàbrega. Ho saltegem tot plegat fins que els tomàquets s´estovin, afegim les tàperes i els espaguetis ja cuits, pebre negre (compte amb la sal, jo no en posaria apart de per bullir la pasta), saltegem breument i servim amb més alfàbrega picada per sobre.