Espectacular amanida de carxofes

Espectacular amanida de carxofes

Aquesta amanida de carxofes, anxoves i ous és una de les més fàcils i resultones que he fet mai. Una favorita total. Inspirada en una recepta d´Ottolenghi, us asseguro que si als convidats els hi agraden els ingredients és un trumfo assegurat!

 

Ingredients:

  • 8 carxofes
  • 8/16 filets d´anxoves del Cantàbric
  • 2 ous durs
  • una cullerada de farina
  • Oli extra verge
  • Vinagre de Xerès
  • sal
  • pebre

Com fer la recepta d´aquesta espectacular amanida de carxofes:

 

Peleu i talleu les carxofes a quarts i les feu al vapor. Mentre les aneu tallant les poseu en aigua amb  i farina. També les podeu coure amb aquesta aigua, queden molt bones!

Bulliu els ous deu minuts i feu una vinagreta amb l´oli i el vinagre, que siguin ben bons els dos. Serviu amb les carxofes en una safata, i els ous durs ratllats i les anxoves per sobre.

Us adjuntem un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de mostra de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *