Aquesta amanida de carxofes, anxoves i ous és una de les més fàcils i resultones que he fet mai. Una favorita total. Inspirada en una recepta d´Ottolenghi, us asseguro que si als convidats els hi agraden els ingredients és un trumfo assegurat!
Ingredients:
- 8 carxofes
- 8/16 filets d´anxoves del Cantàbric
- 2 ous durs
- una cullerada de farina
- Oli extra verge
- Vinagre de Xerès
- sal
- pebre
Com fer la recepta d´aquesta espectacular amanida de carxofes:
Peleu i talleu les carxofes a quarts i les feu al vapor. Mentre les aneu tallant les poseu en aigua amb i farina. També les podeu coure amb aquesta aigua, queden molt bones!
Bulliu els ous deu minuts i feu una vinagreta amb l´oli i el vinagre, que siguin ben bons els dos. Serviu amb les carxofes en una safata, i els ous durs ratllats i les anxoves per sobre.
Us adjuntem un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un petit vídeo de mostra de la recepta: