Espinacs amb bolets, gambes i migas
Aquesta és una recepta senzilla, ràpida, especialment si ja teniu nets els bolets, i que podeu anar variant el tipus de verdura i de bolets que saltegeu, així com posar-hi o no marisc.
Dificultat
Baixa
Temps total
30 min (amb els bolets nets…15 min)
Comensals
2 (com a plat únic)
4 (com a entrant)
Maridatge
Cau d´en Genís (Alta Alella)
Com us deia, animeu-vos a variar els ingredients i utilitzeu pak choi, col o mongeta verda com a verdura i els bolets que trobeu al mercat, no tenen perquè ser camagrocs i trompetes. Les gambes es poden canviar per llagostins, escamarlans o carn de vieira.
Ingredients
- 175 gr de trompetes de la mort
- 250 gr de camagrocs
- Unes quantes cues de gambes
- 250 gr d´espinacs frescos
- Sal, pebre negre, oli d´oliva
- pebre vermell fumat
- 50 gr de molla de pa
- 3 dents d´all