Fideuà amb gambes

Fideuà amb gambes

La fideuà amb gambes és una de les moltes opcions que tenim per tunejar la clàssica fideuà, la dels fideus fins, tipus cabell d´àngel, però de fet podeu afegir-hi el marisc que més us agradi.

 

Ingredients:

  • 150 gr de fideus fins nº0
  • 300 ml de brou de marisc
  • unes 15 cues de gamba pelades
  • sal
  • pebre
  • allioli (opcional)

Com fer la recepta de fideuà amb gambes:

  1. Encenem el forn a 200 graus. Prèviament, si utilitzem cues de gamba congelada, posem el marisc a descongelar i el brou a escalfar.
  2. Tot seguit posem una paella sense oli al foc i quan estigui ben calenta hi torrem els fideus, remenant tota l´estona. Triga aproximadament uns sis minuts.
  3. Incorporem les gambes als fideus…
  4. mullem amb el brou i fem una primera cocció al foc d´uns cinc minuts i una segona, al forn, de cinc minuts més.
  5. I ja està. Allioli? Sí…o no…diria que aquesta vegada no en vaig fer, però en sóc força partidari. El que sí faré é sdeixar-vos el link del nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *