La fideuà amb gambes és una de les moltes opcions que tenim per tunejar la clàssica fideuà, la dels fideus fins, tipus cabell d´àngel, però de fet podeu afegir-hi el marisc que més us agradi.
Ingredients:
- 150 gr de fideus fins nº0
- 300 ml de brou de marisc
- unes 15 cues de gamba pelades
- sal
- pebre
- allioli (opcional)
Com fer la recepta de fideuà amb gambes:
- Encenem el forn a 200 graus. Prèviament, si utilitzem cues de gamba congelada, posem el marisc a descongelar i el brou a escalfar.
- Tot seguit posem una paella sense oli al foc i quan estigui ben calenta hi torrem els fideus, remenant tota l´estona. Triga aproximadament uns sis minuts.
- Incorporem les gambes als fideus…
- mullem amb el brou i fem una primera cocció al foc d´uns cinc minuts i una segona, al forn, de cinc minuts més.
- I ja està. Allioli? Sí…o no…diria que aquesta vegada no en vaig fer, però en sóc força partidari. El que sí faré é sdeixar-vos el link del nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: