Fideus amb brocoli

Aquests fideus amb brocoli, el tipus de bròquil més fi, més delicat i allunyat de la coliflor, són una petita delicia gustativa oriental. Utilitzem millor els fideus d´arròs tipus tallarines, aplanats, i al sofregit és important posar-hi fulles de llima kefir. Si no en teniu podeu optar per pell de llima ratllada.

 

Ingredients:

  • 125 gr de fideus d´arròs
  • 1/2 brocoli mitjanet
  • una ceba vermella
  • un tros de gingebre fresc
  • una dent d´all
  • un parell de fulles de llima kefir
  • 250 ml de llet de coco
  • oli de sèsam
  • fulles de cilantre fresc

Fideus amb brocoli

Com fer la recepta dels fideus amb brocoli:

  1. Podem començar posant aigua a bullir per coure els fideus. Quan estiguin els passem per aigua freda i els reservem.
  2. Seguim amb el sofregit de ceba, ginger i all. Cap al final hi afegirem un parell de fulles de llima kefir.
  3. Mentrestant escaldarem el bròquil, màxim tres minuts, ja que després l´acabarem de coure.
  4. Afegim la llet de coco al sofregit i ho deixem coure a foc lent uns minuts.
  5. Finalment recuperem primer el bròquil, i uns minuts més tard els fideus. Saltegem breument.
  6. Emplatem amb cilantre fresc picat per sobre.
  7. Per acompanyar aquest plat us recomanem un blanc ben fresquet…diferent…un godello, per exemple, de Valdeorras, una Do emergent molt interessant. El triat seria el Gaba do Xil blanc.
  8. Us passo el link del nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *