Aquests fideus amb brocoli, el tipus de bròquil més fi, més delicat i allunyat de la coliflor, són una petita delicia gustativa oriental. Utilitzem millor els fideus d´arròs tipus tallarines, aplanats, i al sofregit és important posar-hi fulles de llima kefir. Si no en teniu podeu optar per pell de llima ratllada.
Ingredients:
- 125 gr de fideus d´arròs
- 1/2 brocoli mitjanet
- una ceba vermella
- un tros de gingebre fresc
- una dent d´all
- un parell de fulles de llima kefir
- 250 ml de llet de coco
- oli de sèsam
- fulles de cilantre fresc
Com fer la recepta dels fideus amb brocoli:
- Podem començar posant aigua a bullir per coure els fideus. Quan estiguin els passem per aigua freda i els reservem.
- Seguim amb el sofregit de ceba, ginger i all. Cap al final hi afegirem un parell de fulles de llima kefir.
- Mentrestant escaldarem el bròquil, màxim tres minuts, ja que després l´acabarem de coure.
- Afegim la llet de coco al sofregit i ho deixem coure a foc lent uns minuts.
- Finalment recuperem primer el bròquil, i uns minuts més tard els fideus. Saltegem breument.
- Emplatem amb cilantre fresc picat per sobre.
- Per acompanyar aquest plat us recomanem un blanc ben fresquet…diferent…un godello, per exemple, de Valdeorras, una Do emergent molt interessant. El triat seria el Gaba do Xil blanc.
- Us passo el link del nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: