Fideus amb llagostins

Aquesta és una recepta molt variada. Sí, podem dir que són uns fideus amb llagostins, però també es podria pensar que el marisc d´aquesta recepta és testimonial,  de fet, el de menys…i, a la vegada, el de més, perquè li donen el toc definitiu que necessita el plat. Aquest, però, pot funcionar perfectament com a plat vegà sense ells ja que la resta d´ingredients funcionen molt bé ells sols.

Ingredients:

  • 200 gr de fideus de blat sarraí (soba),
  • 8/12 llagostins 
  • un manat de fulles d´alfàbrega (25 gr)
  • mig manat de cilantre (25 gr)
  • 2 llimes
  • 70 gr de festucs pelats,
  • 1 xili verd,
  • 2 alvocats,
  • cardamom en pols
  • sal
  • pebre

Com fer la recepta de fideus amb llagostins:

  1. Començarem bullint els fideus, perquè ens trobem davant un plat fred/tebi, tot i que també el podrieu menjar calent, naturalment.
  2. Rentem i piquem les herbes.
  3. Ratllem la pell de la llima i n´exprimim el seu suc
  4. Tallem a làmines els alvocats.
  5. Ho barregem bé amb els fideus, salpebrem amb el cardamom inclòs
  6. Al darrer moment fem els llagostins a la planxa, que també els podeu substituir per uns daus de tofu i llavors tindreu un magnífic plat vegà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *