Flam de carbassó

Flam de carbassó

Més que carbassó al forn, això és una mena de flam de carbassó que està mega bo, i que encara millora si a més a més també hi poseu flors de carbassó i fet al forn, naturalment. La combinació amb feta és ideal.

Ingredients:

  • 1’5  kilos de carbassons
  • 4 flors de carbassó (opcional)
  • 450 gr aprox de feta
  • 100 gr de bacon
  • 1 manat d´anet
  • menta fresca/seca
  • 2 cebes
  • 8 ous

La recepta de flam de carbassó al forn:

  1. Ratlleu els carbassons i deixeu que suin en un colador amb un plat fons a sota durant mitja horeta.
  2. En una cassola sofregiu-hi primer la ceba, tot seguit el bacon tallat a tires i finalment el carbassó.
  3. Salpebreu i en deu minuts poseu-ho tot de nou en un colador mitja horeta més.
  4. Bateu els ous, afegiu-hi el carbassó amb el bacon i la ceba i el formatge feta tallat a daus.
  5. Poseu-hi també menta, ja sigui fresca (picada) o seca i anet (igual, fresc o sec).
  6. Barregeu-ho bé i enforneu-ho 25 minuts a 180 graus. Deliciós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *