Flam de carbassó

Flam de carbassó

Aquesta recepta de flam de carbassó  està mega bona, i  encara millora si a més a més també hi poseu flors de carbassó, cosa però que no és imprescindible. Hi ha la versió carnivora, que és afegint-hi bacon, però de la manera que la presento avui ja és prou bona, i així és vegetariana.

 

Ingredients:

  • 1 kilo de carbassó
  • 4 flors de carbassó (opcional)
  • 150 gr aprox de feta
  • anet fresc (opcional)
  • menta fresca
  • 1 ceba
  • 4 ous

La recepta de flam de carbassó:

  1. Ratlleu els carbassons, saleu-los i deixeu-los en un colador durant uns quinze minuts.
  2. Tot seguit feu un sofregit de ceba.
  3. Afegiu-hi el carbassó ratllat, remenu bé, saltegeu-ho uns deu minuts màxim.
  4. Poseu-ho tot de nou en un colador uns vint minuts més, que deixi anar tota l´aigua.
  5. Bateu els ous, afegiu-hi el carbassó amb la ceba i el formatge feta tallat a daus.
  6. Poseu-hi també menta, i si teniu anet, molt millor.
  7. Barregeu-ho bé i enforneu-ho 25 minuts a 180 graus. Deliciós.
  8. Us passo l´enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure el video de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *