Fusilli amb salsa de xampinyons i tofu

Fantàstica recepta, de les que agraden a tota la familia, gustosa, fàcil i 100% vegana. Podeu fer-ho amb xampis normals però jo recomano els “portobello”, els marrons, molt més gustosos.

Ingredients:

300 gr de fusilli/macarrons/etc…, 250 ml de brou de verdures

400 gr de tofu japonés, 250 gr de xampinyons Portobello

1 ceba, 4 dents d´all, una cullerada de tomàquet concentrat

farigola, sal i pebre, 1 vas d´anacards remullats mínim una hora, millor 2

Comenceu posant aigua a bullir per coure la pasta. Quan estigui la reserveu.

En una cassola/paella feu un sofregit de ceba i all, afegiu la farigola, els xampinyons laminats, el tomàquet concentrat (o dues cullerades de salsa de tomàquet), salpebreu i continueu amb la cocció fins que els xampis estiguin apunt. Serà llavors el moment de barrejar-hi la salsa d´anacards, quelcom tan senzill com triturar els anacards amb el brou de verdures. Incorporeu la pasta, ho barregeu bé i si ha quedat massa espès hi afegiu brou de verdures i…ais, el tifu! L´heu de tallar a daus i saltejar amb sal i pebre per incorporar-lo a la salsa de xampinyons.

La veritat és que tenia molt bona pinta mirant la recepta al llibre…i un cop feta i tastada he de dir que és excel.lent!

Deixa un comentari