Pasta amb bolets i tofu

Pasta amb bolets i tofu

Aquesta recepta vegana de pasta amb bolets i tofu és un triomf absolut i serveix per a tot tipus de paladars. La podeu fer per a tothom, és fàcil i ràpida, i molt gustosa.

Ingredients:

  • 300 gr de pasta llarga
  • 400 gr de tofu japonés
  • 250 gr de xampinyons 
  • 1 ceba,
  • 2 dents d´all, 
  • dues cullerades de salsa de tomàquet
  • farigola o orenga
  • sal
  • pebre,
  • 1 grapat generós d´anacards 
  • brou de verdures (opcional)
  • salsa de soja

Com fer la recepta de la pasta amb bolets i tofu:

  1. Comenceu posant aigua a bullir per coure la pasta. Quan estigui la reserveu.
  2. Posem a estovar els anacars amb una mica de brou de verdures o el que tingueu a mà fins al darrer pas de la recepta.
  3. Poseu el tofu a marinar amb la salsa de soja, aprox entre mitja i una hora.
  4. En una paella saltegeu els xampinyons laminats, si voleu amb uns alls laminats, sempre quedaran millor.
  5. Finalment fem el sofregit de ceba a la mateixa paella on hem fets els xampis. 
  6. Respecte a la salsa de tomàquet només necessitrem un parell de cullerades. La podeu fer i després guardar-la per a altres plats o utilitzar tomàquet concentrat. Si l´heu de fer millor que comenceu la recepta en aquest punt.
  7. Recuperem a la paella on tenim la ceba tots els ingredients, bàsicament els xampinyons, el tofu esmicolat i els anacards triturats amb el brou.
  8. Finalment recuperem la pasta, la barregem amb tota la salsa de xampinyons, hi posem la salsa de tomàquet i quan sigui ben calent ja ho tindrem llest.
  9. Emplatem i ho servim amb una mica d´orenga o de farigola per sobre.
  10. Jo amb aquest plat podria triar tan un vi blanc com un de negre. Avui faré negre, del celler Collbaix-El Molí, DO Pla de Bages, fet amb una varietal autòctona feliçment recuperada, el mandó. Us el recomano molt aquest Raw!
  11. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *