gazpacho de mango amb gambes

gazpacho de mango amb gambes

Bé, això de gazpacho de mango amb gambes és tal qual , o no, ja que els ingredients del gazpacho estan un xic variats i obviament hi afegim mango,a part d´unes gambes que poden ser  picants o no.

Ingredients:

  • 1 kg de tomàquet madur
  • 2 mangos madurs
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 150 ml d´oli d´oliva extra verge
  • 12 cues de gambes
  • 1 culleradeta d´escames de xili (o similar)
  • oli d´oliva extra verge
  • sal, pebre

Com fer la recepta del gazpacho de mango amb gambes:

  1. Doncs molt senzill: triturem els tomàquets amb la ceba tendra i el pebrot en primer lloc.
  2. Tot seguit hi posem el mango i tornem a triturar. Si cal hii afegim aigua mineral i ho passem pel colador xinès.
  3. Preparem les gambes amb sal, pebre, escames de xili i oli d´oliva.
  4. Les passem per la planxa breument i les reservem. No han d´estar calentes.
  5. Ho servim amb unes tres cues de gamba per persona.
  6. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *