Bé, això de gazpacho de mango amb gambes és tal qual , o no, ja que els ingredients del gazpacho estan un xic variats i obviament hi afegim mango,a part d´unes gambes que poden ser picants o no.
Ingredients:
- 1 kg de tomàquet madur
- 2 mangos madurs
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell
- 150 ml d´oli d´oliva extra verge
- 12 cues de gambes
- 1 culleradeta d´escames de xili (o similar)
- oli d´oliva extra verge
- sal, pebre
Com fer la recepta del gazpacho de mango amb gambes:
- Doncs molt senzill: triturem els tomàquets amb la ceba tendra i el pebrot en primer lloc.
- Tot seguit hi posem el mango i tornem a triturar. Si cal hii afegim aigua mineral i ho passem pel colador xinès.
- Preparem les gambes amb sal, pebre, escames de xili i oli d´oliva.
- Les passem per la planxa breument i les reservem. No han d´estar calentes.
- Ho servim amb unes tres cues de gamba per persona.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini video de la recepta: