Gazpacho de Sindria

Gazpacho de Sindria

El gazpacho de sindria és exactament això, gazpacho amb síndria. O sigui, la fruita amb el tomàquet…i el que vosaltres vulgueu. Jo ho vaig arrodonir amb pebrot vermell i ceba tendra, com podia haver posat pebrot verd i ceba seca. Refrescant i molt bo.

Ingredients:

  • 1 kilo de tomàquets
  • 1/2 síndria (o 1/4)
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • oli d´oliva extra verge
  • sal, pebre

Com fer la recepta del gazpacho de sindria:

Doncs molt senzill. Rentem i tallem els tomàquets, el pebrot i la ceba. Ho triturem, i ho passem pel colador xinès.

Tot seguit ho tornem al pot on ho hem triturat i hi afegim la sindria. Triturem, rectifiquem de sal, oli i pebre si voleu i ho reservem a la nevera unes quatre hores.

I finalment ho servim.

Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini mini video de la recepta:

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *