El gazpacho de sindria és exactament això, gazpacho amb síndria. O sigui, la fruita amb el tomàquet…i el que vosaltres vulgueu. Jo ho vaig arrodonir amb pebrot vermell i ceba tendra, com podia haver posat pebrot verd i ceba seca. Refrescant i molt bo.
Ingredients:
- 1 kilo de tomàquets
- 1/2 síndria (o 1/4)
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- oli d´oliva extra verge
- sal, pebre
Com fer la recepta del gazpacho de sindria:
Doncs molt senzill. Rentem i tallem els tomàquets, el pebrot i la ceba. Ho triturem, i ho passem pel colador xinès.
Tot seguit ho tornem al pot on ho hem triturat i hi afegim la sindria. Triturem, rectifiquem de sal, oli i pebre si voleu i ho reservem a la nevera unes quatre hores.
I finalment ho servim.
Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini mini video de la recepta: