Aquest plat és com un estofat de vedella però amb xai, i afegint al final l´albergínia fregida apart, que li dona un toc brutal. Una delicia de plat!
Ingredients:
1 cuixa de xai desossada
2 albergínies
3 cullerades soperes de concentrat de tomàquet
1 ceba
1 pebrot verd
farina
margarina
mig litre de brou de carn
Molt senzill: primer daurarem la carn, salpebrada i tallada a daus, i la reservarem. Al mateix oli hi sofregirem una ceba i un pebrot verd, hi afegirem el tomàquet concentrat, tornarem a posar-hi la carn i ho cobrirem amb brou de carn, deixant-ho coure a foc mitjà uns tres quarts d´ahora.
Merntrestant tallarem l´alberginia a làmines, i després a bastonets grossos, i la fregirem. La reservem i quan a l´estofat de xai li manquin uns deu minuts hi afegirem l´alberginia, deixant que faci la xup xup conjuntament uns deu minuts. Boníssim és poc!