Fantàstica i facil recepta de llenties amb carbassa i carbassó, llenties vermelles, les que es couen en molt poc temps…un xic picant!
Ingredients:
- 150 gr de llentia vermella
- 1/2 carbassa violí
- 1 carbassó
- un bitxo vermell fresc,
- una ceba vermella,
- llavors de nigella, comí i mostassa negra
- brou de verdures
- oli de coco/oliva
- sal, pebre
Com fer la recepta de les llenties amb carbassa i carbassó:
- Escalfem la paella amb un raig d´oli i comencem saltejant les llavors.
- Tot seguit la ceba i el bitxo, millor sense llavors.
- Cinc minuts més tard la carbassa i el carbassó tallats a daus. Ho saltegem un parell de minuts.
- Mullem amb el brou de verdures i quan bulli deixem que continui la cocció a foc lent fins que les llenties siguin cuites, uns quinze minuts.
- I només ens queda servir-ho després d´haver-ho rectificat de sal i pebre
- Amb aquesta recepta us recomano un molt bon vi de la Borgonya amb una excel.lent relació qualitat/preu, el Saint-Veran.
- I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta: