Llenties amb carbassa i carbassó

Llenties amb carbassa i carbassó

Fantàstica i facil recepta de llenties amb carbassa i carbassó, llenties vermelles, les que es couen en molt poc temps…un xic picant!

 

Ingredients:

  • 150 gr de llentia vermella
  • 1/2 carbassa violí
  • 1 carbassó
  • un bitxo vermell fresc,
  • una ceba vermella,
  • llavors de nigella, comí i mostassa negra
  • brou de verdures
  • oli de coco/oliva
  • sal, pebre

Com fer la recepta de les llenties amb carbassa i carbassó:

  1. Escalfem la paella amb un raig d´oli i comencem saltejant les llavors.
  2. Tot seguit la ceba i el bitxo, millor sense llavors.
  3. Cinc minuts més tard la carbassa i el carbassó tallats a daus. Ho saltegem un parell de minuts.
  4. Mullem amb el brou de verdures i quan bulli deixem que continui la cocció a foc lent fins que les llenties siguin cuites, uns quinze minuts.
  5. I només ens queda servir-ho després d´haver-ho rectificat de sal i pebre
  6. Amb aquesta recepta us recomano un molt bon vi de la Borgonya amb una excel.lent relació qualitat/preu, el Saint-Veran.
  7. I aquí us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *