Llenties vermelles amb iogurt

Llenties vermelles amb iogurt

Una passada. Aquestes llenties vermelles amb iogurt són super fàcils de fer, no porten pell, per tant són més digestives i ràpides de cuinar i aquesta recepta és super aromàtica i especiada. Molt recomable.

Ingredients:

  • 200 gr de llenties vermelles
  • 50 gr de cilantre fresc,
  • 40 gr de gingebre fresc
  • 1 ceba
  • 3 dents d´all
  • 1 culleradeta de llavors de mostassa,
  • 1 culleradeta de llavors de fenogreco
  • 1 culleradeta de llavors de comí
  • 1 culleradeta en pols de: cilantre,curcuma, pebre vermell
  • 2 tomàquets de pera
  • 1 cogombre,
  • 1 iogurt grec
  • oli,
  • sal,
  • suc de llima (opcional)

 

Com fer la recepta de les llenties vermelles amb iogurt:

  1. Tallar els troncs del cilantre i triturar-los juntament amb la ceba, el gingebre, l´all i el xili (si n´utilitzeu) per fer el que a les receptes índies anomenen “pasta aromàtica”
  2. Saltejar les llavors de mostassa, comí i fenogreco i quan comencin a saltar afegir-hi la barreja que acabem de triturar, i sofregir-ho tot uns deu minuts.
  3. Afegir les espècies.
  4. Cinc minuts més tard incorporar les llenties amb aigua i una mica de sal, deixant-ho bullir uns quinze minuts. Incorporem el tomàquet a dauets, sense pell ni llavors, i seguim un quart d´hora més amb la cocció.
  5.  I el iogur de cogombre, bé, jo vaig ratllar el cogombre i el vaig barrejar amb el iogur, oli d´oliva i una mica de sal. I a tot plegat només falta afegir-hi el suc de llima (si voleu) i les fulles de cilantre ben picades.
  6. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *