Llobarro al forn, amb col i acompanyat de soja i gingebre

Una forma diferent de fer el peix. Totalment allunyat de la clàssica recepta de llobarro amb patata i ceba al forn. Ràpida i fàcil de fer. A part de molt nutritiva, és clar.

Ingredients:

1 llobarro d´un kilo,

un manat de ceba tendra

mitja col clàssica

1 tros de gingebre,

fulles de cilantre,

sal i pebre

Per la salsa:

100 ml de brou de pollastre,

2 cullerades d´oli de sèsam,

2 cullerades de vi d´arròs de Shaoxing (o Xerès sec),

4 cullerades de salsa de soja,

sucre

I com ho fem?

Escalfem el forn a 200 graus. Escaldem les fulles de col breument. Juntem en un cassó petit els ingredients de la salsa i quan comencin a bullir ho retirem del foc. Posem les fulles de col a la base d´una safata per anar a forn, el llobarro i la ceba tendra tallada a quarts o vuitents verticals, el gingebre laminat, sal i pebre i la salsa. Ho tapem amb paper d´alumini i ho deixme coure 30/35 minuts, molts més del que a priori ho fariem per estar tapat. Ho servim amb el cilantre per sobre, queda super bo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *