Llobarro al forn amb col, soja i gingebre

Boooníssima manera de fer un llobarro al forn totalment allunyada de la clàssica amb patata i ceba. Super recomanable.

Ingredients:

1 llobarro d´un kilo, un manat de ceba tendra. mitja col clàssica

1 tros de gingebre, fulles de cilantre, sal i pebre

salsa: 100 ml de brou de pollastre, 2 cullerades d´oli de sèsam, 2 cullerades de vi d´arròs de Shaoxing (o Xerès sec), 4 cullerades de salsa de soja, sucre

Escalfem el forn a 200 graus. Escaldem les fulles de col breument. Juntem en un cassó petit els ingredients de la salsa i quan comencin a bullir ho retirem del foc. Posem les fulles de col a la base d´una safata per anar a forn, el llobarro i la ceba tendra tallada a quarts o vuitents verticals, el gingebre laminat, sal i pebre i la salsa. Ho tapem amb paper d´alumini i ho deixme coure 30/35 minuts, molts més del que a priori ho fariem per estar tapat. Ho servim amb el cilantre per sobre, queda super bo!

Leave a Reply