No gaire típic d´aquí precisament, però bé, una bona manera de menjar peix que surt del normal…
Ingredients:
1 lluç tallat a rodanxes tàperes
2 “xalotes” crema de llet
1 ceba gran farina
1 ampolla de sidra oli, mantega, sal i pebre
Salpebrar les rondaxes de lluç, enfarinar-les i fregir-les lleugerament. Reservar-ho. En una paella posar-hi mantega a fondre i afegir-hi la ceba i les “xalotes” (si no en teniu poseu-hi més ceba, de figueres si pot ser) molt picades. Quan comencin a daurar-se ruixar-les amb la meitat de la sidra i deixar-ho reduïr. Quan no quedi líquid hi poseu la resta de la sidra, les tàperes (alcaparras…al gust de cadascú…a mí m´agraden molt, tres cullerades petites) i la crema de llet (mitja ampolla de les de vidre…uns 100 ml). Rectificar de sal i pebre i tirar-ho a sobre del peix…que el tindreu en una safata per anar al forn.La cobriu amb paper de plata i ho deixeu coure a foc mitjà uns 20 minuts.