Mandonguilles amb espinacs

Mandonguilles amb espinacs

Fantástica combinació, petita-gran recepta, fàcil fàcil de fer, de veritat!

Ingredients:

500 gr d´espinacs, 1 ou, pa ratllat

300 gr de carn picada de porc, 300 de vedella

120 ml de beixamel (opcional), 25 gr de parmesà ratllat

farina, oli, sal i pebre, nou moscada

salsa de tomàquet casolana (opcional)

arròs blanc (opcional, per acompanyar)

 

El tema és fer mandonguilles…amb espinacs. Sí, clar, així de fàcil, barrejant tots els ingredients en un bol i deixant-los reposats una estona. El tema de la beixamel doncs no sé ben bé què dir-vos. Deu ser per donar-li més untuositat, més amorositat, però jo no en vaig utilitzar i les mandonguilles em van sortir molt meloses, ben flonges. No descarto posar-n´hi la propera. El que sí vaig fer és utilitzar una salsa de tomàquet que tenia a la nevera i fer una mica d´arròs blanc per acabar d´arrodonir el plat. Super recomanable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *