Fantástica combinació, petita-gran recepta, fàcil fàcil de fer, de veritat!
Ingredients:
500 gr d´espinacs, 1 ou, pa ratllat
300 gr de carn picada de porc, 300 de vedella
120 ml de beixamel (opcional), 25 gr de parmesà ratllat
farina, oli, sal i pebre, nou moscada
salsa de tomàquet casolana (opcional)
arròs blanc (opcional, per acompanyar)
El tema és fer mandonguilles…amb espinacs. Sí, clar, així de fàcil, barrejant tots els ingredients en un bol i deixant-los reposats una estona. El tema de la beixamel doncs no sé ben bé què dir-vos. Deu ser per donar-li més untuositat, més amorositat, però jo no en vaig utilitzar i les mandonguilles em van sortir molt meloses, ben flonges. No descarto posar-n´hi la propera. El que sí vaig fer és utilitzar una salsa de tomàquet que tenia a la nevera i fer una mica d´arròs blanc per acabar d´arrodonir el plat. Super recomanable.