Mandonguilles de bacallà

Recepta clàssica de mandonguilles de bacallà, vaja, unes mandonguilles de tota la vida però amb peix, bacalà en aquest cas, en comptes de carn i amb un bon brou de peix per poder fer una salsa imprescindible per a aquest plat.

Ingredients:

  • 500 gr de bacallà
  • 1 rovell d´ou
  • julivert,
  • 3 dents d´all
  • molla de pa sucat amb llet
  • pa ratllat, farina
  • una mica de zaatar (opcional)
  • sal i pebre
  • 300 ml de brou de peix

Mandonguilles de bacallà

Com fer la recepta de les mandonguilles de bacallà:

  1. Barregem els ingredients de les mandonguilles: bacallà esqueixat ben picat, o lloms de bacallà, com vulgueu amb el rovell d´ou, el julivert pcat, el pebre i la sal (molt poca), el pa ratllat i la molla de pa sucada amb llet. Ho podem reservar una estona, o donar forma directament a les mandonguilles.
  2. Les fregim en oli ben calent, deixant-les un punt crues. Les reservem.
  3. Amb el mateix oli fem un sofregit de ceba, entre deu i quinze minuts.
  4. Afegim una cullerada de farina, la torrem una mica i mullem amb el brou de peix, tot deixant-ho coure uns quinze minuts.
  5. Colem la salsa, la tornem a posar a la cassola i recuperem les mandonguilles perquè s´acabin de coure lentament amb la salsa.
  6. I ja ho tenim, només ens queda servir-ho.
  7. Amb aquest plat us recomano un molt bon vi de les Rias Baixas del celler martin Codax, Arousa:
  8. Us adjunto un enllaç al nostre canal de youtube per si voleu veure un video de la recepta:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *