Aquest és un fantàstic plat que és la variant nº500 d´uns videus amb tofu i verdures saltejades, amb la peculiaritat que totes són verdes i que hi posen enciam al final, toc distintiu i sorprenent!
Ingredients (2 px):
200 gr de tofu, 200 gr de fideus d´ou
100 gr de mongetes tendres, 100 de col china o pak choi
1 culleradeta de cilantre mòlt i una de comí
2 culleradetes de sambal oelek
2 culleradetes de salsa de soja espessa i dues de clara
50 gr de brots de soja, unes quantes fulles d´enciam
1 cullerada de ceba fregida cruixent
1 ceba tendra
Bullim els fideus i els reservem. Saltegem la ceba, el tofu i les mongetes. Afegim la col i en un plis els fideus. Continuem amb els brots de soja i finalment les salses, i una miqueta d´aigua, molt poca. Saltegem una mica més i servim, amb les fulles d´enciam tallades a tires i si en trobeu, la ceba fregida cruixent també per sobre.