Melmelada de pastanaga amb llimona, taronja i gingebre

Fantàstica recepta, boníssima melmelada que, per exemple, combina a les mil meravelles amb tot tipus de formatges.

Ingredients:

400 gr de pastanagues, 250 gr de sucre

1 taronja, 3 llimones, un tros de ginger

Amb aquestes mides us surt un pot de melmelada. Ratlleu les pastanagues i les deixeu amb sucre en un bol d´acer inoxidable durant una hora. Pelem les llimones i la taronja assegurant-nos que ens emportem només la pell sense la part blanca que hi ha a sota. Les talleua tires i les bulliu fins que estiguin ben tovetes. Incorporem la polpa dels cítrics i el gingebre, tot tallat ben petit, a la pastanaga amb sucre i tot junt ho posem en un cassó per coure-ho durant, aprox, 45 minuts o fins que adquireixi consistència de melmelada. Cap al final de la cocció hi posem les pells (jo només vaig decidir posar-hi la meitat de les pells de llimona i tota la de taronja, i vistos els resultats podia haver-les posat totes, malgrat que tal i com va quedar també està super bé), ben picades,  i ho deixem coure entre cinc i deu minuts més.

Leave a Reply