Aquesta recepta super fàcil de pasta al pesto sicilià us sorprendrà molt. Es tracta d´un pesto amb cítrics i olives, apart dels seus ingredients tradicionals, i molts d´altres. Una veritable revelació!
Ingredients:
- 50 gr de festucs i 70 gr d´ametlla marcona,
- 3 filets d´anxova
- la ratlladura d´una llimona i una taronja
- 40 gr d´olives negres i verdes sense pinyol,
- 80 gr d´alfàbrega
- el suc de mitja taronja i una llimona,
- sal i oli,
- 40 gr de pecorino
- 300 grams d´espaguetis o qualsevol altra pasta semblant.
Com fer la recepta de la pasta al pesto sicilià:
Doncs això sí que no té cap secret! Tot triturat i llestos…guardant una mica de ratlladura de taronja i llimona per al final.
Per cert, heu de posar aigua a bullir per coure la pasta, eh!
I després servir-ho amb més pecorino ratllat i una mica de les ratlladures de llimona i taronja que us haureu guardat quan trituraveu els ingredients.
Amb aquesta recepta podeu beure un vi blanc del Bierzo super interesant. Es diu “la Llorona”, té una etiqueta preciosa i el fa la Victòria Ortega, una crack!
I us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini vídeo de la recepta: