Pasta al pesto sicilià

Pasta al pesto sicilià

Aquesta recepta super fàcil de pasta al pesto sicilià us sorprendrà molt. Es tracta d´un pesto amb cítrics i olives, apart dels seus ingredients tradicionals, i molts d´altres. Una veritable revelació!

 

Ingredients:

  • 50 gr de festucs i 70 gr d´ametlla marcona,
  • 3 filets d´anxova
  • la ratlladura d´una llimona i una taronja
  • 40 gr d´olives negres i verdes sense pinyol,
  • 80 gr d´alfàbrega
  • el suc de mitja taronja i una llimona,
  • sal i oli,
  • 40 gr de pecorino
  • 300 grams d´espaguetis o qualsevol altra pasta semblant.

Com fer la recepta de la pasta al pesto sicilià:

Doncs això sí que no té cap secret! Tot triturat i llestos…guardant una mica de ratlladura de taronja i llimona per al final.

Per cert, heu de posar aigua a bullir per coure la pasta, eh!

I després servir-ho amb més pecorino ratllat i una mica de les ratlladures de llimona i taronja que us haureu guardat quan trituraveu els ingredients.

Amb aquesta recepta podeu beure un vi blanc del Bierzo super interesant. Es diu “la Llorona”, té una etiqueta preciosa i el fa la Victòria Ortega, una crack!

I us deixo un link al nostre canal de youtube per si voleu veure un mini vídeo de la recepta:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *