Pasta amb bledes picants

Pasta amb bledes picants

La recepta del llibre  és amb fettucine, bitxo sec, pa ratllat i ceba vermella però bé, el que compta és que de fet és la mateixa recepta però canviant la pasta, el tipus de picant i la ceba…ideal per a aprofitar aquelles bledes que van sobrar un dia per sopar i que no saps ben bé què fer amb elles.

Ingredients:

300 gr de penne rigate, 100 grams de baicon

1 manat de bledes

1 ceba de Figueres, 2 grans d´alls

qualsevol salsa picant tipus siracha o quelcom semblant

 

Si no esteu aprofitant unes bledes ja cuites doncs primer millor que les bulliu o les feu al vapor, deixant-les al dente. Paral.lelament poseu a bullir l´aigua per a la pasta i feu un sofregit amb els alls i la ceba en la paella on haureu saltejat, en principi sense oli, el bacon (reserveu-lo per després incorporar-lo de nou al final). Quan estiguin les bledes i la ceba estigui poxada ho junteu, afegiu la salsa picant i la pasta la cuita, unes voltes per a que tots els ingredients es barregin bé i, si voleu, una mica de parmesà ratllat quan ho serviu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *