La recepta del llibre és amb fettucine, bitxo sec, pa ratllat i ceba vermella però bé, el que compta és que de fet és la mateixa recepta però canviant la pasta, el tipus de picant i la ceba…ideal per a aprofitar aquelles bledes que van sobrar un dia per sopar i que no saps ben bé què fer amb elles.
Ingredients:
300 gr de penne rigate, 100 grams de baicon
1 manat de bledes
1 ceba de Figueres, 2 grans d´alls
qualsevol salsa picant tipus siracha o quelcom semblant
Si no esteu aprofitant unes bledes ja cuites doncs primer millor que les bulliu o les feu al vapor, deixant-les al dente. Paral.lelament poseu a bullir l´aigua per a la pasta i feu un sofregit amb els alls i la ceba en la paella on haureu saltejat, en principi sense oli, el bacon (reserveu-lo per després incorporar-lo de nou al final). Quan estiguin les bledes i la ceba estigui poxada ho junteu, afegiu la salsa picant i la pasta la cuita, unes voltes per a que tots els ingredients es barregin bé i, si voleu, una mica de parmesà ratllat quan ho serviu.