Aquest tipus de pasta amb brocoli, orechieti, és relativament fàcil de fer a casa, però en trobar-la seca vaig preferir tirar pel dret. Crec que a l´apartat del blog dedicat al curs de pasta fresca casolana hi ha una recepta d´aquest tipus de pasta que, per cert, us recomano molt. I fer-la amb brocoli és un veritable clàssic italià!
Ingredients:
- 1 brocoli mitjà
- 1 bitxo fresc vermell
- 300 gr d´orecchiette
- 1 dent d´all
- sal
- pebre
- parmesà o pecorino ratllat
Com fer la pasta amb brocoli:
- Tallem el brocoli i l´escaldem durant uns tres o quatre minuts. El reservem.
- Posem aigua a bullir per coure la pasta. La reservem quan estigui cuita.
- Finalment ho saltegem, sal i pebre, amb el bitxo.
- Ho servim amb parmesà o pecorino ratllat.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el video express de la recepta: