Aquesta recepta super senzilla de pasta amb espinacs es pot fer amb aquelsevol tipus de pasta, però jo recomano que sigui amb pasta curta. I els espinacs, si som a temporada, millor frescos, encara que portin més feina!
Ingredients:
- 2 manats d´espinacs
- 300 gr de pasta
- parmesà ratllat
- 400 ml de crema de llet
- curry en pols picant
- dos grapats de panses
- sal
- pebre
Com fer la recepta de la pasta amb espinacs:
- Començarem posant aigua a bullir per coure la pasta, i tot seguit començarem a netejar els espinacs (si son congelats, no, evidentment) i els hi retirarem les tiges. Es una feina extra però jo prefereixo fer-ho.
- Saltegem els espinacs, per tandes, i els reservem.
- Fem el mateix amb les panses, tot i que no es estrictament necessari.
- Un cop cuita la pasta la posem en una paella amb la crema de llet i dues culleradetes de curry picant en pols. Si no sou de picant, poseu-hi la barreja de curry que no pica, l´aròmatic. Deixeu-ho uns minuts a foc mig a fi que la crema de llet redueixi.
- Recuperem els espinacs i les panses, ho deixem que faci una mica de xup xup tot junt. res, un parell de minuts màxim.
- I ho servim amb parmesà ratllat per sobre.
- Us adjunto un link al nostre canal de Youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:
ah, doncs ho provaré, a l´Anna li mola molt el gorgonzola
ahir vam fer la teva versió…bé, lo de la crema de civada no, vaig utilitzar la vulgar i poc saludable crema de llet ATO…molt bo…però vam pecar de prudents i ens va quedar una mica light, hauríem d´haver posat tot el taco de gorgonzola…